Karabiner met katrol

 Een katrolkarabiner heeft een geïntegreerde katrol in de rug. De katrol vermindert de wrijving van het touw tot een minimum en de katrol behoudt zijn functie, zelfs onder belasting. Een karabijnhaak voor het opzetten van een snelheidslijn of voor een snelle omleiding van uw optuiglijn terwijl u licht optuigt of wanneer u een snel en eenvoudig mechanisch voordeel nodig heeft. Te gebruiken voor een snelheidslijnkit, een omleiding of voor een snelle en zeer efficiënte mechanische voordeelopstelling.

Sorteer op
 • Petzl Rollclip A
  Petzl Rollclip A

  Is een karabiner met geïntegreerde katrol en snapper of triact lock sluiting. Snapper sluiting gebruiken voor korte opklimmen op touw. Triact-lock sluting gebruiken om de wrijving op het werktouw tot een minimum te beperken.

  € 44,00
 • Petzl Rollclip Z
  Petzl Rollclip Z

  Is een pulley-karabijnhaak met een poortopening op de niet-pulley zijde om bevestiging op ankers en apparaten te vergemakkelijken. In twee vergrendelingssystemen: automatische TRIACT-LOCK systeem of handmatige SCREW LOCK-systeem.

  € 47,50 € 46,49
 • Nieuw 2021

  Edelrid Axiom
  Edelrid Axiom

  Karabijnhaak met geïntegreerde katrol in de rug. De katrol vermindert de wrijving van het touw tot een minimum en de katrol behoudt zijn functie, zelfs onder belasting. Met een klassieke poort of de automatische slider sluitpoort

  € 33,00 € 32,50
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel