Canyoning Rugzakken & Tassen

 Rugzakken en tassen om je canyoning materiaal in te vervoeren moeten heel stevig zijn en geschikt voor het materiaal wat je mee wil nemen.  Er zijn diverse artikelen als borstbanden, materiaalorganiseerder en reserve gespen voor de rugzakken en tassen verkrijgbaar.
CanyonZone hanteerd de indeling: CanyontasTouwtas - Kit BouleSpeleotasRugzakkenExpeditietassen, Gereedschapstas

Voor een indicatie van het aantal meter touw, van 10mm, dat in een rugzak past zie:  Kennisbank Canyonzone / Kennisbank algemene canyoning en speleologie uitrusting / Hoeveel touw gaat er in een tas / rugzak?

 Zie ook bij speleologie Tassen.

SpeleotasRodcle Expediton World 105 liter

 

Sorteer op
 • Gear Perspective schouder-/riemtas
  Gear Perspective schouder-/riemtas

  Bewaar uw essentiële spullen binnen handbereik in dit ultralichte schouder-/riemtasje. De gatekeepers worden aan de meeste rugzakken bevestigd met lussen en de verticale riem wordt aan je riem / heupgordels bevestigd.

  € 38,95
 • Landjoff Heupriem Comfort
  Landjoff Heupriem Comfort

  Comfortabele heupgordel (ondersteuning) voor speleo- en canyoning tassen. Maakt lange reizen met zware tassen draaglijker. Extreem eenvoudige installatie en demontage zonder dat u de inhoud van de tas hoeft te verwijderen.

  € 18,00
 • Landjoff Zes ringen webbing gereedschap organizer
  Landjoff Zes ringen webbing gereedschap organizer

  Gemaakt van PA bandmateriaal, met zes materiaallussen en een heavy duty plastic-metalen roterende haak. Handig bij CS Personal Bag 15, CS Speleo 22 tot CS speleo 33HW en tussen gelegen varianten. Kleur: Zwart. Gewicht: 30 g.

 • Landjoff-heupriem
  Landjoff-heupriem

  Heupriem (steun) voor tassen en rugzakken. De heupgordel maakt lange reizen met zware tassen draaglijker. Extreem eenvoudige installatie en demontage zonder dat u de inhoud van de tas hoeft te verwijderen. Nettogewicht: 70g.

  € 12,00
 • Ortlieb Reserve gesp 40 mm
  Ortlieb Reserve gesp 40 mm

  Reserve gesp: De verpakking bevat één gesp met mannelijke en vrouwelijke onderdelen. Kleur: Zwart.

  € 5,50
 • Petzl Porto
  Petzl Porto

  Is ideaal als je georganiseerd te werk wilt gaan! Deze materiaaldrager is ontworpen om aan de binnenring van een materiaaltas te bevestigen. Hierdoor kan je alles beter opbergen en overzichtelijker werken. Gewicht 18 g.

 • Raumer Super Tanka
  Raumer Super Tanka

  Voor het afsluiten van een kitzak zonder dat je een knoop hoeft te leggen. Hij kan gebuikt worden op touw van 4mm tot 7mm diameter. Zeer licht en afgewerkt in zijn natuurlijke kleur. Gewicht: 30 g.

  € 7,39
 • Rodcle Ala ad-Din VE
  Rodcle Ala ad-Din VE

  De Rodcle Ala ad-Din VE is een soort magisch tapijt dat ons helpt om schoon om te kleden bij de canyoning-, speleogie- duikactiviteit en we kunnen het opvouwen met bv schoenen, rugzak erin en transporteren alsof het een zak is.

  € 55,00 € 49,90
 • Rodcle Borstband voor backpack (normaal)
  Rodcle Borstband voor backpack (normaal)

  Rodcle borstband (voor rugzak). Past op alle Rodcle rugzakken, heeft een normale release. Is een borstband om de opening van de schouderbanden te beperken en het comfort bij lange wandelingen te vergroten.

  € 7,99
 • Rodcle Borstband voor backpack (quick borst)
  Rodcle Borstband voor backpack (quick borst)

  Rodcle borstband (voor rugzak). Past op alle Rodcle rugzakken, die een een quick release hebben.

  € 8,49
 • Rodcle Borstband voor backpack (universeel)
  Rodcle Borstband voor backpack (universeel)

  Rodcle borstband (voor rugzak). Past op vrijwel alle merken rugzakken, heeft een universele sluiting.

  € 8,95
 • Rodcle Elastic - materiaal organiseerder
  Rodcle Elastic - materiaal organiseerder

  Gemakkelijk te gebruiken, deze materiaal organiseerder kan maximaal 10 karabiners inclippen voor sortering in je tas. Polyester 1100 Dtex weefsel met PVC coating. Elastische houder.

 • Rodcle Oval
  Rodcle Oval

  Een kleine en zeer veelzijdige tas voor gebruik bij verticaal werk, speleologie, bergen, reddingen, etc. Gemaakt van materialen met hoge weerstand en met verborgen naden. Het heeft een opbergvak aan de binnenzijde.

  € 32,50
 • Rodcle Portacamara
  Rodcle Portacamara

  Drijvende gewatteerde zak, die plaats biedt aan objecten die drijfvermogen vereisen of beschermd moeten worden tegen directe hits.
  Het heeft een quick release en handvat.

  € 28,91
 • Rodcle Seven Loops
  Rodcle Seven Loops

  Materiaal organiser met 7 lussen om in de canyontassen van Rodcle (of AV, Petzl, Edelrid,...) te integreren en je materiaal intern te organiseren.

  € 8,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel