Welke BTW regels gelden voor het United Kingdom (UK)

 Als geadresseerde in het Verenigd Koninkrijk (UK) is het van belang of je een BTW nummer hebt.
Zo ja dan is B2B levering mogelijk waarbij je als ontvanger alle belastingen, invoer-btw en mogelijk ook invoerrechten en inklaringskosten, betaald.

Heb je geen BTW nummer, je bent een particuliere klant / consument, dan geldt een drempelbedrag voor het afdragen van belasting(en).
- voor zendingen met een waarde onder de £135 ( +/- € 160) moet ik als verzender de BTW (veelal 20%) betalen.Aangezien dat nagenoeg overeenkomt met het Nederlandse tarief kunnen bestellingen tot dit bedrag via het reguliere proces worden aangevraagd.
- voor zendingen met een waarde boven de £135 ( +/- € 160) betaalt de ontvanger alle belastingen, invoer-btw en mogelijk ook invoerrechten en inklaringskosten. Deze aanvraag kan op de reguliere manier in de webwinkel worden aangevraagd.

Vanwege de douane inklaring en de daarbij behorende administratieve afwikkeling dient rekening gehouden te worden met een langere levertijd als voor 1januari 2021.

Tevens blijkt het inklaren de nodige tijd in beslag te nemen
Zodra de importkosten zijn betaald, zal het pakket zijn weg weer vervolgen.
Als je een mail krijgt: CanyonZone <no-reply@myparcel.nl>  met de tekst  "Je bestelling is via MyParcel bij PostNL aangeboden en wordt zo snel mogelijk bij je bezorgd." kan je dit nakijken via de link 
https://www.parcelforce.com/track-trace en zo ook contact op nemen met Parcelforce over hoe verder. (NB. Parcelforce stuurt u een hardcopy papieren brief voor de invoerkosten die betaald moeten worden).
Voer op de pagina de Track&Trace van de zending in. Je ziet dan boven aan de Track&Trace code van dit pakket bij de parcelforce, met de melding dat er nog betaald moet worden.
Deze link  
https://www.parcelforce.com/help-and-advice/receiving/how-pay-customs-chargehttps://www.parcelforce.com/help-and-advice/receiving/how-pay-customs-charge  geeft uitleg over hoe te betalen.

Retour of ruilen van buiten de Europese Unie (EU) is alleen mogelijk na overleg. Dit vanwege import duties, BTW en inklaringskosten (accijns en overige kosten). Voor de procedure zie CanyonZone / Klantenservice/ Retourneren en ruilen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel