D vormige karabiners

  D-SHAPE / D-vormige karabijnhaak heeft een rechte poort en een directionele vorm die de sterkte vergroot en het mogelijk maakt om de last op de hoofdas te oriënteren.

Sorteer op
 • Beal Be Quick
  Beal Be Quick

  Is zeer effectief tijdens herhalingen van manoeuvres op ankers. Voor alle soorten klimmen, canyoning en speleologie. Een kleiner aantal schroefdraaien om de vergrendelings- en ontgrendelkrachten te beperken.

  € 13,95
 • CT Lime SG
  CT Lime SG

  Is een compacte heet-gesmede lichtmetalen karabiner met schroefsluiting, ontworpen voor bergbeklimmen, sportklimmen en uitermate geschikt voor speleologie en canyoning. Multifunctioneel, klassieke vorm, bijzonder robuust en sterk.

  € 12,00 € 10,75
 • Edelrid Bulletproof Schroef
  Edelrid Bulletproof Schroef

  Schroefkarabiner met stalen inzet tegen slijtage.
  Sluiting: Schroefsluiting met Keylock, H-profile. In 2 kleuren verkrijgbaar: Icemint blauw en Oasisgroen. Gewicht: 60 gr.

  € 17,95
 • Edelrid Pure Screw - zwart
  Edelrid Pure Screw - zwart

  Kleine, lichte schroefkarabiner met keylock sluiting. Pure Srew kan prima dienen als zelfzekeringskarabiner, de smalle body zorgt dat er voldoende ruimte in de bolt/haak over blijft voor andere zaken, zoals het touw. Zwart.

  € 13,75 € 11,99
 • Edelrid Pure Screw - oasis groen
  Edelrid Pure Screw - oasis groen

  Kleine, lichte schroefkarabiner met keylock sluiting. Pure Srew kan prima dienen als zelfzekeringskarabiner, de smalle body zorgt dat er voldoende ruimte in de bolt/haak over blijft voor andere zaken, zoals het touw. Oasis groen.

  € 12,00 € 10,99
 • Edelrid Pure Screw - zilver
  Edelrid Pure Screw - zilver

  Kleine, lichte schroefkarabiner met keylock sluiting. Pure Srew kan prima dienen als zelfzekeringskarabiner, de smalle body zorgt dat er voldoende ruimte in de bolt/haak over blijft voor andere zaken, zoals het touw. Zilver.

  € 12,50 € 11,49
 • Petzl Am'D Screw Lock
  Petzl Am'D Screw Lock

  De Am'D asymmetrische aluminium karabiner heeft een D-vorm het best geschikt voor aansluiten van een belay systeem of vasthouden van apparatuur. De ergonomie en Keylock systeem vergemakkelijkt handelingen, ook met handschoenen.

  € 20,00
 • Petzl Am'D Screw Lock Zwart
  Petzl Am'D Screw Lock Zwart

  De Am'D asymmetrische aluminium karabiner heeft een D-vorm het best geschikt voor aansluiten van een belay systeem of vasthouden van apparatuur. De ergonomie en Keylock systeem vergemakkelijkt handelingen, ook met handschoenen

  € 21,50
 • 2017

  Petzl Sm'D Screw Lock
  Petzl Sm'D Screw Lock

  Zeer veelzijdige, lichtgewicht, compact. D-vormige sluitkarabijn die lichtgewicht en compact is en in talrijke situaties kan worden gebruikt. Keylock systeem om eventuele onwillekeurige snagging van de karabijn te vermijden.

  € 17,50
 • CT Aerial Pro SG zilver
  CT Aerial Pro SG zilver

  Is een warm gesmede lichtmetalen karabijnhaak met schroefdraad, ontworpen voor traditionele en sportklimmen, multi-pitch sportklimmen en bergbeklimmen. Vangvrije neus om vastlopen te voorkomen bij het knippen en losklikken.

  € 16,00 € 14,50
 • CT Aerial Pro SG blauw
  CT Aerial Pro SG blauw

  Is een warm gesmede lichtmetalen karabijnhaak met schroefdraad, ontworpen voor traditionele en sportklimmen, multi-pitch sportklimmen en bergbeklimmen. Vangvrije neus om vastlopen te voorkomen bij het knippen en losklikken.

  € 17,50 € 15,25
 • Beal FLAT LINK ZWART
  Beal FLAT LINK ZWART

  Symmetrische, trapeziumvormige aluminium karabijnhaak om de boven- en onderkant van een full body harnas te verbinden. Het vlakke werkoppervlak en het dubbelwerkende vergrendelingssysteem zorgen dat de band stevig is aangesloten.

  € 19,97 € 18,20
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel