Speleologie Heup Gordels

 Bij speleologie zitgordels / heupgordels gebruik je veelal geen zitvlak bescherming (Spank Protects). Wel in combinatie met een borstgordel.
 Een keuze aan zit harnassen / heupgordels, van basis tot geavanceerd gidsmodel.

Sorteer op
 • Nieuw bij CanyonZone

  AV Back connection zit / borst harnas
  AV Back connection zit / borst harnas

  Back connection is ideaal voor corpulente mensen of voor dunne mensen, omdat het voorkomt dat hun harnas onder de heupen glijdt. Rugverbinding tussen een zitharnas en een borstharnas. Voor rechtopstaande houding. Gewicht: 210g.

  € 17,95
 • Nieuw 2020

  MTDE Amazonia v2 Speleologie harnas
  MTDE Amazonia v2 Speleologie harnas

  Maximale verlaging van de deltalink en een zitvlak dat alle speleologieharnassen op de markt, met zijn 44 mm riemen, domineert. Een heel fijn harnas voor diegenen die wat meer steun willen op touw. Eén universele maat.

  € 86,95
 • Petzl Aven
  Petzl Aven

  Is een comfortabel, duurzaam harnas dat is ontworpen voor speleologie. De heupgordel met schuimrug en de bredere beenlusriemen zorgen voor comfort tijdens lange verticale beklimmingen en afdalingen in grotten. Oranje / Zwart.

  € 130,00 € 117,99
 • Petzl Superavanti - model 2021
  Petzl Superavanti - model 2021

  Is een duurzaam, lichtgewicht speleologie harnas ontworpen voor een breed scala aan gebruikers. De met TPU versterkte beenlussen en de HMPE versnellingslussen en bevestigingspunten maken dit harnas extreem duurzaam.

  € 85,00 € 74,99
 • AV Muruck
  AV Muruck

  Is een volledig verstelbare heupgordel met laag tweepuntsophanging. Zeer lichte, compacte gordel. De beenlussen zijn van PVC bescherming voorzien tegen slijtage. Met een grote vast en een te verschuiven materiaallus uitgerust.

  € 69,95
 • AV Tecnibat
  AV Tecnibat

  Is volledig verstelbaar en beschikt over been lussen met PVC versteviging / bescherming, plus twee riemen; een in de taille zoals gebruikelijk, plus een lendensteun die 5cm lager ligt. XL (55-125 cm taille) is éé van de grootste.

  € 92,95
 • AV Krubera
  AV Krubera

  De Krubera is volledig verstelbaar en biedt optimale ondersteuning van de rug in elke ingestelde positie. Het is vervaardigd in een speciaal ontwerp singelband die zowel licht en zeer sterk is. Één maat.

  € 96,95
 • MTDE Picos
  MTDE Picos

  MTDE Picos speleogordel voor SRT. Topmodel van het assortiment, zeer ondersteunend, zeer verstelbare zitgordel. Zeer lage bevestigingspunt voor de borststijgklem, zodat het de effectiviteit van elke stap maximaliseert.

  € 96,95
 • MTDE Varonia
  MTDE Varonia

  Een interessante combinatie beenlus / onderrug zitgordel, met dezelfde constructie kwaliteit en doordachte ontwerp als de Amazone en Picos modellen. Volledig instelbaar, comfortabel en met een laag bevestigingspunt.

  € 77,95
 • Singing Rock Digger Light
  Singing Rock Digger Light

  Is speciaal ontworpen voor speleo: het is een slijtvaste gordel met een laag inbindpunt. Is uitgevoerd met roestvrij stalen ogen om de Delta makkelijk te kunnen bevestigen. Volledig verstelbare heupband en beenlussen. Lichtgewicht

  € 79,95
 • Alp Design Avalon
  Alp Design Avalon

  Stevige gordel met gepolsterde brede banden maken de gordel extreem comfortabel. Zeer lichtgewicht met een zeer laag inbindpunt.

  € 84,95
 • AV Spelbelt
  AV Spelbelt

  Is een speleologie riem in 43 mm boordband.
  Instelbaar door metalen ladder lock gesp.
  Twee ommanteld tie-in punten. Twee gear loops.
  Een maat, van 55cm tot 110cm.

  € 27,50
 • AV Muruck Kinderen
  AV Muruck Kinderen

  Met zijn lage bevestigingspunt en integrale borstharnas, is het interessant speciaal voor kinder cavers. De Muruck Kinderen is volledig verstelbaar en biedt optimale rugsteun in elke aangepaste positie.

  € 69,95
 • MTDE Club
  MTDE Club

  Perfect groepsharnas voor beginners: eenvoudig aan te trekken, eenvoudig te verstellen met 3 gespen. Lichtgewicht zitharnas van het type gordel en beenlus. Volledig verstelbare beenlussen en riem zonder vulling/versteviging.

  € 59,50
 • Rock Empire Speleo
  Rock Empire Speleo

  Niet-gewatteerd harnas voor speleologische activiteiten. Voorzien van een geweven bescherming tegen slijtage. 3 versnellingslussen
  4 QB gespen. One size fits all.

  € 99,00 € 89,50
 • MTDE Nino speleologie harnas (Kinderen)
  MTDE Nino speleologie harnas (Kinderen)

  Een compleet speleologieharnas (benen en borst), speciaal ontworpen en goedgekeurd voor kinderen. Uitgerust met meerdere instellingen, biedt het optimale prestaties en een ideaal behoud van de houding van de gebruiker (min 4 j).

  € 118,50 € 102,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel