Verhuur van materiaal

HUREN, HOE WERKT DAT?

Verhuur canyoning, speleo en klettersteigsets

CanyonZone beschikt over een assortiment canyoning, speleologie en klettersteigmaterialen voor in de zomer en winter die je kunt huren. Al onze materialen zijn van de A-merken en goed onderhouden. Zo bent je altijd verzekerd van een betrouwbare uitrusting voor al jouw bergsport activiteiten.

Wat kan ik huren?

Producten reserveren en bestellen via onze webwinkel is de meest gebruikte manier om een uitrusting samen te stellen.

In het menu op de homepagina vind je de verhuur sectie. Hier vind je op eenvoudige wijze welke materialen er bij CanyonZone allemaal gehuurd kunnen worden. Bij ieder product vindt tevens de prijs voor de huur voor een week. Na de week gaat de gereduceerde prijs per dag na de eerste volle week huur erbij komen.

Bent je op zoek naar iets anders of heb je specifieke vragen  neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Dit is mogelijk per mail info@canyonzone.com of telefonisch ( 06 2023 7357 )

Ga je met een groep materialen huren of een langere periode weg dan maken wij graag een passende offerte voor jou. Stuur een e-mail naar verhuur@canyonzone.com onder vermelding van eventuele al voorbereidde offerte en jouw naam.

Reserveren

Door een reservering te maken ben je ervan verzekerd dat de materialen in de door jou gewenste periode voor je beschikbaar zijn. Met name rond de vakantieperiodes en dan bij voorkeur drie tot vier weken voor jouw geplande vertrekdatum.

Reserveren doet je het makkelijkst door een order te plaatsen via de website. Je kunt ook een e-mail sturen naar verhuur@canyonzone.com met melding van "Reservering" en jouw naam in het onderwerpveld van jouw email.

Neem aub in de mail de volgende informatie zo volledig mogelijk op zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen:

 • Je naam, adres en telefoonnummer.
 • NKBV-lidnummer (indien van toepassing)
 • Datum van ophalen en terugbrengen. 
 • Overzicht van de gewenste materialen en aantallen. (Bij voorkeur ook een indicatie voor maten).
 • Of de materialen opgestuurd moeten worden. Geef in dat geval het juiste verzendadres op waar iemand de gehele dag is om het aan te nemen. Dat kan ook een werkadres of ophaallocatie zijn.

Nadat jij een reservering hebt geplaatst ontvangt je een bevestiging van de reservering per mail met alle benodigde informatie.

Wijzigen / annuleren

Je kunt altijd materialen aan jouw reservering toevoegen of een reeds gereserveerd item weer schrappen. Deze wijzigingen kun je doorgeven per mail, neem in jouw email aub de laatste 5 cijfers van het referentienummer op jouw reservering op. Indien je de gehele reservering wenst te annuleren houdt dan daarbij wel rekening met het volgende:

 • Annuleren meer dan 7 dagen voor datum van ophalen: € 12,50 administratie kosten
 • Annuleren tussen 2 en 7 dagen voor datum van ophalen: 50% van de huurprijs
 • Annuleren minder dan 2 dagen voor datum van ophalen: 100% van de huurprijs

Voor meer details verwijzen wij u naar de Algemene voorwaarden van CanyonZone

De verhuurperiode is van de dag dat de huurmaterialen worden opgehaald tot en met de dag dat de huurmaterialen bij CanyonZone terug zijn (persoonlijk afgegeven of per post). Dus van vertrek  tot en met terugkomst is de verhuurperiode waar je voor betaald.

  Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of verzending naar een adres binnen NL, Belgie en Duitsland (de verzendkosten komen bij de huur).

Een borg wordt gevraagd. Alles in goede staat terug ontvangen dan wordt de borg teruggebetaald.

Vermeldt de tennaamstelling en Bankrekeningnummer bij retourzenden. Voor retourzenden zie: Retourneren en ruilen

Op evenementen waar CanyonZone bij aanwezig is kan ook gebruik gemaakt worden van verhuurmateriaal. Er dient vooraf een afspraak gemaakt te worden.
Zie de aankomende evenementen waar CanyonZone deelneemt op
 Facebook.

Sorteer op
 • VERHUUR

  Huur een canyonpak: Canyoning Jacket + Long John
  Huur een canyonpak: Canyoning Jacket + Long John

  Huur een canyonpak: Canyoning Jacket + Long John. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 pak voor 1 week. Een borg wordt gevraagd.

  € 60,00
 • VERHUUR

  Huur een canyongordel (zonder accessoires)
  Huur een canyongordel (zonder accessoires)

  Huur een canyongordel (zonder accessoires). Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 pak voor 1 week. Een borg wordt gevraagd.

  € 19,00
 • VERHUUR

  Huur een canyonrugzak : Altus Otin rugzak (35L)
  Huur een canyonrugzak : Altus Otin rugzak (35L)

  Huur een canyonrugzak: Altus Otin rugzak (35L)​. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 pak voor 1 week. Een borg wordt gevraagd.

  € 19,00
 • VERHUUR

  Huur een canyonrugzak: Altus Guara (50L)
  Huur een canyonrugzak: Altus Guara (50L)

  Rent-a-bag : Rodcle Consusa (45L)​. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 rugzak voor 1 week. Een borg wordt gevraagd.

  € 24,50
 • VERHUUR

  Huur een canyongordel (met basis accessoires)
  Huur een canyongordel (met basis accessoires)

  Huur een canyongordel (met basis accessoires)​​. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 pakket voor 1 week. Een borg wordt gevraagd.

  € 30,00
 • VERHUUR

  Huur een canyongordel (met uitgebreide accessoires)
  Huur een canyongordel (met uitgebreide accessoires)

  Huur een canyongordel (met uitgebreide accessoires)​​. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 pakket voor 1 week. Een borg wordt gevraagd.

  € 42,00
 • VERHUUR

  Huur een canyonwerplijn professioneel 18 meter
  Huur een canyonwerplijn professioneel 18 meter

  Huur een canyonwerplijn professioneel 18 meter. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 werplijn voor 1 week. Een borg wordt gevraagd.

  € 10,00
 • VERHUUR

  Huur een canyoning helm
  Huur een canyoning helm

  Huur een canyoning helm​. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 helm voor 1 week. Een borg wordt gevraagd.

  € 16,00
 • VERHUUR

  Huur een canyoning ijsbijl
  Huur een canyoning ijsbijl

  Huur een canyoning ijsbijl. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 helm voor 1 week. Een borg wordt gevraagd.

  € 40,00
 • VERHUUR

  Huur een ijsschroef
  Huur een ijsschroef

  Huur een ijsschroef. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 ijsschroef voor 1 week, bij meerdere staffelkorting. Een borg wordt gevraagd.

  € 12,50
 • VERHUUR

  Huur stijgijzers
  Huur stijgijzers

  Huur stijgijzers. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 set voor 1 week. Een borg wordt gevraagd.

  € 25,00
 • VERHUUR

  Huur een speleoladder
  Huur een speleoladder

  Huur een speleoladder. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 speleoladder voor 1ste dag, extra dag gereduceerd bedrag. Een borg wordt gevraagd.

  € 21,00
 • VERHUUR

  Huur een speleo overall of speleo onderpak voor kinderen
  Huur een speleo overall of speleo onderpak voor kinderen

  Huur een speleo overall of speleo onderpak voor kinderen. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 pak voor 1 week. Een borg wordt gevraagd.

  € 32,50
 • VERHUUR Klettersteig

  Huur een klettersteigset: Petzl Scorpio Vertigo
  Huur een klettersteigset: Petzl Scorpio Vertigo

  Huur een klettersteigset: Petzl Scorpio Vertigo 2017. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 set voor een periode tot 10 dagen. Een borg wordt gevraagd.

  € 28,50
 • VERHUUR

  Huur een complete klettersteigset
  Huur een complete klettersteigset

  Huur een complete klettersteigset: Petzl Scorpio Vertigo met heupgordel en helm. Alle huurartikelen kunnen gepast en afgehaald worden of via verzenden. De aangegeven prijs is voor 1 set voor een periode tot 10 dagen.

  € 52,50
 • VERHUUR

  Huur een dubbele katrol voor Via Ferrata : Petzl Tandem Speed
  Huur een dubbele katrol voor Via Ferrata : Petzl Tandem Speed

  Huur een dubbele katrol voor gebruik bij Via Ferrata / Klettersteig tocht. De tandemkatrol is te huur en tegen meerprijs in combinatie met Via Ferrata-set, helm en harnas en als all-in pakket. Bij CanyonZone.com is dat mogelijk.

  € 8,75

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel