Is er maatverschil bij speleologie pakken?

 CanyonZone heeft o.a. de speleologie onderpakken en overpakken / overalls van Adventure Vertical (AV) en Landjoff. De AV pakken zijn qua pasvorm gebaseerd op de zuid europese- / Franse lichaamsbouw van de speleologen. Deze zijn net een stuk tengerder als de noord europese lichaamsbouw / Nederlanders en Belgen. De Landjoff pakken, gefabriceerd in Bulgarije, zijn meer gebaseerd op een noord europese lichaamsbouw.
Een speleo pak op maat kan een optie zijn als je benen / armen echt blijken een stuk korter / langer te zijn als standaard lengten die gebruikt wordt.

Voor een onderpak geldt hetzelfde. AV pakken zijn krapper. Een paar opties voor jouw bouw en lengte kunnen de Rodcle en Warmbac onderpakken zijn.
Het beste is om speleologie (onder) pakken te passen om te zien wat het beste aansluit bij je bouw en lengte.

Bovenstaande is dit voornamelijk van toepassing is voor personen uit Nederland, Belgie, Duitsland. Voor personen buiten Europa is bovenstaande minder van toepassing.

De maattabellen van verschillende gevoerde merken door Canyonzone zijn opgenomen bij de verschillende rubrieken. 

Een optie is dat CanyonZone kan kijken welke (onder)pakken er op voorraad zijn en dat deze naar je opstuurt om thuis te passen. Als er iets tussen zit dat goed past kan je het houden en anders is het terugsturen met dezelfde doos.
Deze optie is af te stemmen als je niet kan (komen) passen en is waarschijnlijk goedkoper als heen- en weer rijden.
Neem hiervoor contact op: zie Contact over Assortiment.

Overzicht Kennisbank Speleologie: Ga terug.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel