Verzendkosten: alle kosten samen om een verzending te doen

Verzendkosten 

Eigenlijk zou het geen verzendkosten moeten heten, maar leverkosten of handelingskosten. De kosten voor de verzending, kosten die wij op onze beurt afdragen aan de vervoerder, zijn namelijk maar een deel van de "verzendkosten".

Goederen moeten ingeslagen, uitgeslagen en opgeslagen worden, verpakt in een doos(je). Hier komt tijd bij kijken en wordt mogelijk opvulmateriaal gebruikt. Dit brengt arbeidskosten en materiaalkosten met zich mee. Kosten die in werkelijkheid hoger liggen dan de door ons doorberekende tarieven.

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom voor één enkel laag geprijsd artikel hetzelfde aan verzendkosten in rekening wordt gebracht als voor meerdere hoger geprijsde artikelen. Het antwoord is simpel: omdat de totale kosten ook voor ons vrijwel gelijk zijn.

Efficiënt en milieubewust

Wij proberen alle bestellingen zo efficiënt en milieubewust te verzenden. Indien mogelijk gebruiken wij geen te grote doos en zo min mogelijk opvulmateriaal.

Is verzending als brievenbuspakje mogelijk? Dan kiezen wij daarvoor, met als extra voordeel voor u dat u niet thuis hoeft te zijn als de bezorger komt.

Voor de verzendtarieven zie: verzenden-en-afhalen

FAQ overzicht: Ga terug

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel