Gereedschapstas

 Een gereedschaptas bij canyoning en speleologie is veelal zeer wenselijk als je je op ongebaande wegen gaat begeven of er onderhoud aan bestaande routes uitgevoerd moet worden. Een gereedschapzak om je spit kit artikelen en verankeningsmateriaal op te bergen dient voldoende groot en sterk / slijtvast te zijn en gemakkelijk mee te nemen. CanyonZone heeft hiervoor gereedschapstassen van veschillende grotes in het assortiment. Tevens zijn er beschermmiddelen voor het grotere gereedchap, een boormachine, verkrijgbaar, zie hiervoor: Accuboormachines en accessoires.
Voor meer specifieke tassen die geschikt zijn voor je speleologie tochten zie: Speleologie Tassen & Rugzakken.

Sorteer op
 • Alp Design Armando
  Alp Design Armando

  Tas ontwikkeld om je spitkit voor speleologie mee te nemen. Bevat een cartridge voor 10 stuks 8mm spits. Hoogte: 33cm. Gewicht: 240g.

  € 39,90
 • Alp Design Armando Forre
  Alp Design Armando Forre

  Canyoning tas speciaal voor de spitkit. Interne zak en cartridge voor 10 spits. Zijkant en bodem voorzien van netmateriaal voor snelle afwatering. Hoogte: 33cm. Gewicht: 208g.

  € 44,95
 • Alp Design Borsetto
  Alp Design Borsetto

  Tas ontwikkeld voor topografie of voor transport van kleine items. Maat: 18x4 cm - hoogte: 23cm - gewicht: 100g

  € 18,95
 • Alp Design Cartucciera
  Alp Design Cartucciera

  Cartridge voor 10 stuks 8mm spits inclusief conen. Los om in een tas of tonnetje te stoppen of als vervanging bij de Armando of Armando Forre van Alp Design.

  € 16,90
 • AV Explobag
  AV Explobag

  Rechthoekige speleologie tas in PVC 1000 dtex 700g / m². Gebruikt voor het vervoer stekkers, hamer en handboor. Sluiting door zowel Zelf grip en clip sluiting. Interne accommodatie voor hamer handvat.

  € 37,95
 • Gear Perspective Guide Pouch
  Gear Perspective Guide Pouch

  GUIDE POUCH oorspronkelijk ontworpen als reddingsbuidels. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren en kunnen worden gebruikt als ankerbouwsets, EHBO-sets, boutsets, trekkoordzakje en nog veel meer! Groot buitenvak, mesvak, schuifvak.

  € 75,00
 • MTDE Minikit
  MTDE Minikit

  Multifunctionele heuptas ontworpen met binnenzak met klittenbandsluiting om kleine accessoires in te vervoeren. Bodem: Afgerond om slijtage bij herhaalde wrijving te beperken. Sluiting: zeilogen, touwen en blocker. Kleur: oranje.

  € 16,95
 • MTDE Spikit exploratiezak
  MTDE Spikit exploratiezak

  Is misschien wel de beste in zijn soort. Netjes, gemaakt om de hamer, handboor, conen en ankerplaten, boren en veel meer erin op te bergen. Hang het op de Garma borst harnas voor een echt gebruiksvriendelijk - setup.

  € 19,95
 • Petzl Interfast
  Petzl Interfast

  Een accessoire waarmee je een gereedschapstas en een valpreventie koord kunt verbinden. Is veelzijdig en compatibel met elk harnas met sleuven. Snel en compact aansluitaccessoire. Gewicht: 55 g.

  € 12,00
 • Petzl Bolt Bag
  Petzl Bolt Bag

  Opbergtasje voor routebouwers. Twee vakken met klittenbandsluiting. Een zakje met riem en gesp. Grote zak sluit met een klep en snelle gesp, Kleine binnenzak, uitwendig holster voor een hamer en compartimenten voor bits. Aan riem.

  € 29,50
 • Petzl Gereedschapstas
  Petzl Gereedschapstas

  Met de TOOLBAG-gereedschapstas kan de gebruiker zijn / haar gereedschap ordenen tijdens hangende werkzaamheden. Tas voor een spitkit. Het etui kan gemakkelijk aan elk type harnas worden bevestigd. Verkrijgbaar in drie maten.

  € 22,50
 • Rodcle Atraction
  Rodcle Atraction

  Gereedschaps tas uitgevoerd met een krachtige magneet om het verlies van de inhoud te voorkomen. Tas gemaakt van Polyester AT 1100 Dtex stof en een PVC coating.

  € 14,75
 • Nieuw bij CanyonZone

  Rodcle Barraca II
  Rodcle Barraca II

  De externe ondersteuning voor de hamer.Een tweede systeem van sluiting van de mond door middel van tape waarmee de opening van de mond kan worden beperkt. Het heeft drainage en lussen op verschillende hoogten voor bevestiging.

  € 32,50
 • NIEUW

  Rodcle Compacta
  Rodcle Compacta

  Spitkitzak voor uitgebreide installatie voor gebruik in speleologie en canyoning. Heeft verborgen naden, intern gaasvak, drain gaten, het openen van een grote diameter en gemaakt in zeer sterke materialen. Gewicht: 210 g.

  € 34,95
 • Beal Genius materiaal hijstas
  Beal Genius materiaal hijstas

  Is een waterdichte tas van 20 liter, gemaakt met een slimme ‘draai-en-vouw’-functie om de afmetingen voor opslag te verkleinen. Met hijslus en verstelbare draagriem. Stevige draaggreep, minimale breekkracht van 100 kg. Gew: 830g.

  € 74,00 € 67,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel