Eerste Hulp - Nood - Redding

Sorteer op
 • ACME Slimline Tornado 636
  ACME Slimline Tornado 636

  Slank, klein en plat, luid en hoog geluid. Het fluitje met een groot bereik.
  Gewicht: 5 gr. Kleur: Oranje.

  € 4,95
 • Acme Tornado T2000
  Acme Tornado T2000

  Ultrahoge toonhoogte, zeer luid, groot fluitje in elk opzicht, 125dBA. Gewicht: 7 gram. Kleur: Oranje.

  € 8,50
 • Whistle simple
  Whistle simple

  Schrille dubbele toon - Kunststof fluit met clip om te bevestigen aan rugzak, helm of neopreen of speleopak. Ook kan er een 2mm koord doorheen geregen worden. Voor noodsituaties. Met bevestigingsclip. Ongevoelig voor water en vuil

  € 3,95
 • Edelrid First Aid Kit
  Edelrid First Aid Kit

  Een 13-delige eerste hulp set in waterdichte verpakking voor kleine noodgevallen onderweg. Af te sluiten met klittenband en voorzien van een riembevestiging. Gewicht: 145 gram.

  € 30,00 € 26,95
 • Fox40 Klassiek Fluitje
  Fox40 Klassiek Fluitje

  Voor persoonlijke veiligheid en redding professionals wereldwijd. Hoe harder je blaast, hoe luider het geluid! Betrouwbaar, foutloos consistente en doordringend geluid. Pealess / zonder pitten, geen bewgende delen.

  € 9,95 € 8,50
 • Reflex Reddingsdeken
  Reflex Reddingsdeken

  Herbruikbaar reddingsdeken/onderkoelings deken, tevens bruikbaar als shelter of grondzeil, de hoekpunten zijn verstevigd en afgewerkt met ringen. Reflecteerd door de zilveren laag de lichaamswarmte, beschermt zo tegen onderkoelen.

  € 19,95
 • Nieuw bij CanyonZone

  BasicNature Signal mirrow
  BasicNature Signal mirrow

  Maakt nauwkeurige signalering mogelijk in geval van nood in de bergen, de woestijn of op zee, enz. Een voldoende sterke lichtbron is vereist. Verchroomde kunststof. Duurzame coating. Afmeting: 5 x 5 cm.Gewicht 20 gr.

  € 6,95 € 5,99
 • Herbruikbare reddingsdeken
  Herbruikbare reddingsdeken

  Isolatiedeken ontworpen voor: buitensporters in nood die niet verder kunnen en zich willen beschermen tegen het nat en de kou. Een veiligheidsaccessoire dat je steeds bij je moet hebben en dus standaard in je tonnetje of helm.

  € 7,49
 • LACD Noodtent Superlicht
  LACD Noodtent Superlicht

  Een noodtent om het slachtoffer in onder te brengen in een grot of canyon zonder al te veel gedoe met losse reddingsdekens. Door het geringe gewicht en kleine pakvolume is het makkelijk in een tonnetje mee te nemen.

  € 24,95
 • MSR Munro Bothy 4 noodtent
  MSR Munro Bothy 4 noodtent

  Deze stormbestendige schuilplaats is onmisbaar als u een avontuurlijke tocht maakt door de bergen met onvoorspelbare weersomstandigheden. Biedt voldoende ruimte voor 4 personen en is zeer licht van gewicht. 152 x 142 x 76 cm.

  € 179,95 € 159,95
 • NIEUW bij CanyonStore.nl

  MTDE Overlevingskaars - 36 uur
  MTDE Overlevingskaars - 36 uur

  Deze kaars maakt het mogelijk om een warme plek, een tent, een persoon te verwarmen. Gebruik voor: Verwarming - Verlichting - Koken. Gewicht: 230 g. Inclusief lucifers met strijkvlak, waterdicht verpakt.

  € 15,95
 • UCO Sweetfire Strikable Fire Starter (Lucifers)
  UCO Sweetfire Strikable Fire Starter (Lucifers)

  Levert op vuur gebied hoge prestaties en tegelijk is het een milieu bewust product. De Sweetfire is namelijk gemaakt van een natuurproduct, een bijproduct van suikerriet (bagasse). Ieder doosje bestaat uit 20 sticks. Gewicht 82 g.

  € 7,99
 • Mountain Equipment `Ultralite Bivi` - 2 Personen
  Mountain Equipment `Ultralite Bivi` - 2 Personen

  Is een ultralichtgewicht tweepersoons bivakzak. De wind- en waterdichte folie reflecteert 90% van de lichaamswarmte. Is steviger dan de folie van een isolatie- of reddingsdeken en door de zakvorm beter als noodbivak geschikt.

  € 21,95 € 19,95
 • Basic Nature Ultralichte bivakzak
  Basic Nature Ultralichte bivakzak

  Is een ultralichtgewicht eenpersoons bivakzak. De wind- en waterdichte folie reflecteert 90% van de lichaamswarmte. Is steviger dan de folie van een isolatie- of reddingsdeken en door de zakvorm beter als noodbivak geschikt.

  € 20,00 € 17,95
 • Watervaste stormlucifers verpakt
  Watervaste stormlucifers verpakt

  De stormlucifers hebben een lange zwavelkop en branden daarom ook bij sterke wind. De beschermlaag over de zwavelkop zorgt ervoor dat lucifers watervast zijn. 20 lucifers in een. Pot van 32 x 53mm, gewicht 15 gram.

  € 3,50
 • LACD Bivakzak Licht
  LACD Bivakzak Licht

  Stevige bescherming bij alle bivaks - gepland of ongepland - biedt deze lichte bivakzak. In twee maten 1- of 2 -persoons. Van aluminiumgelaagd RipStop nylon. Alu-laag voor warmtereflectie, ripstop maakt zak robuust. Waterdicht.

  € 50,00 € 44,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel