Werplijn

  Een werplijn is een touw met weinig wrijving zodat ook een wat dikkere lijn gemakkelijk getrokken kan worden. Een werplijn is bedoeld om touw naar een ander punt te kunnen trekken, ze worden gebruikt bij rope access en recreatieve klimactiviteiten zoals canyoning.
Een stevige en lichte werplijn heeft slechts een gering gewicht per meter en is toch vrij stevig met een redelijke breeksterkte. 
De werplijn is vaak gemaakt van polyetheen, de meest gebruikte kunststof ter wereld. Eén van de belangrijke eigenschappen en voordelen van polyethyleen is dat het goed bestand is tegen inwerking van allerhande chemicaliën, zuren, logen en oplossingsmiddelen.
Voor het mee nemen van de werplijn worden er verschillende werpzakjes, al dan niet compleet met het touw, verkocht.
Zie ook de rubriek Touwtas - Kit Boule voor verschillende touwtassen en hun toepassingen.

Sorteer op
 • AV Emergency bag
  AV Emergency bag

  Is een canyoning noodsituatie tas, die ongeveer 50 meter klein diameter touw kan bevatten. Twee interne singel lussen om het touw vast te maken. Een externe singel lus voor vastmaken van de tas. Sterke, verdubbelde naden.

  € 24,75
 • AV Water Grille BY-PASS (20L)
  AV Water Grille BY-PASS (20L)

  Is een touwtas of noodrugzak voor canyoning met dubbele opening. Rugzijde is gevoerd en gepolsterd. Twee banden aan de rugzijde, gemaakt van 25mm brede bandlus. Goede waterafvoer. Volume 20 l, voor ongeveer 60 meter touw.

  € 82,95
 • Landjoff Werplijn
  Landjoff Werplijn

  Zak met 20m ( 65 voet) drijvend 8mm touw. Zeer geschikt voor canyoning. Kleur: Hi-visibility- geel + rood. Totaal gewicht: 650g.

  € 42,95
 • Rodcle Bolsa Cuerda de Socorro V2
  Rodcle Bolsa Cuerda de Socorro V2

  Is een versterkte reddingstouwtas voor canyoning. Groot gaas over de voorkant zodat het water kan weglopen. Sluiting en handvat bovenop met koord en koordstopper. Inhoud 20 l, geschikt voor ongeveer 50 meter touw (9 mm).

  € 37,95
 • Rodcle Bolsa Rapida Sera
  Rodcle Bolsa Rapida Sera

  Emergency zak ("kit boule") voor canyoning en speleologie. Waterafvoer via een groot rooster langs de voorkant van de tas. Drijft zelfs met het touw er in. Kan worden bevestigd aan een harnas of op de rug dankzij afneembare banden

  € 75,00 € 67,50
 • Rodcle Rescue 15
  Rodcle Rescue 15

  Zeer compacte werpzak met een werptouw van 15 meter. conische opening laat toe het touw snel in de tas te doen, lus onderaan touwzak. Touw van 9mm dikte, drijvend touw en werpzak. Kan op de gordel gedragen worden. 18 x 13 x 11 cm.

  € 54,95
 • Rodcle Rescue 15 VI
  Rodcle Rescue 15 VI

  Zeer compacte werpzak met een werptouw van 15 meter. Conische opening laat toe het touw snel in de tas te doen. Lus onderaan touwzak. Touw van 9mm dikte - drijvend touw en werpzak. Dames uitvoering in paars-witte kleuruitvoering.

  € 54,95
 • Rodcle Rescue 20
  Rodcle Rescue 20

  Zeer compacte werpzak met een werptouw van 20 meter. conische opening laat toe het touw snel in de tas te doen. lus onderaan touwzak
  touw van 9mm dikte - drijvend touw en werpzak. Kan op de gordel gedragen worden. 18 x 13 x 11 cm

  € 67,95
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel