Touwtas - Kit Boule

 De tassen / zakken maakt het dragen van het touw gemakkelijk en voorkomt dat het tijdens gebruik in de knoop raakt. Tevens zijn dit soort tassen geschikt om ander materiaal, zoals klein gereedschap, bevestigingsmiddelen en koorden in mee te nemen.

Sorteer op
 • Alp Design Manta
  Alp Design Manta

  Touwtas voor canyoning met een drijfvermogen en een zijkant van netmateriaal voor snelle afwatering. De touwtas kan 50m van 10mm touw bergen. Gewicht 650g.

  € 54,95 € 49,75
 • Alp Design Marmore
  Alp Design Marmore

  Comfortabele PVC werptas, met touw, voor canyoning met afneembare riem. Grote lussen die hem multifunctioneel maken door hem daar te plaatsen waar hij het meest geschikt is. Uitstekend geschikt voor waterredding.

  € 85,50
 • Alp Design Mini Chance
  Alp Design Mini Chance

  Werpzak voor canyoning-redding. Gemaakt van PVC en gaas met zwevend inzetstuk. De diameter van de werpzak is 10 cm. 15 meter polypropyleen drijftouw met een diameter van 6 mm. Gewicht 246 g (inclusief touw).

  € 47,95
 • Nieuw 2024

  Gear Perspective Micro 30 Ultralight Canyon touwtas
  Gear Perspective Micro 30 Ultralight Canyon touwtas

  Scheurbestendige touwtas. Bij een maximale capaciteit van ongeveer 2,5 liter kan er 30 meter CE4Y SlickLine, Petzl Radline of ander soepel 6 mm touw in. Twee doorvoertules aan de onderkant, geschikt voor een buitenlus van touw.

  € 48,95
 • Nieuw 2024

  Gear Perspective Micro 60 Ultralight Canyon touwtas
  Gear Perspective Micro 60 Ultralight Canyon touwtas

  Scheurvaste touwtas. Met een maximale capaciteit van ongeveer 2,5 liter kan er 30 meter CE4Y SlickLine, Petzl Radline of ander flexibel 6 mm touw in. Twee doorvoertules aan de onderkant, geschikt voor een buitenste touwlus.

  € 58,95
 • Nieuw 2024

  Gear Perspective Micro 30 Radline touwtas voor ski-bergbeklimmer
  Gear Perspective Micro 30 Radline touwtas voor ski-bergbeklimmer

  Scheurvaste touwtas. Met een maximale capaciteit van ongeveer 2,5 liter kan er 30 meter CE4Y SlickLine, Petzl Radline of ander flexibel 6 mm touw in. Twee doorvoertules aan de onderkant, geschikt voor een buitenste touwlus.

  € 43,95
 • Nieuw 2024

  Gear Perspective Micro 60 Ultralight Radline touwtas voor ski-alpinisme
  Gear Perspective Micro 60 Ultralight Radline touwtas voor ski-alpinisme

  Scheurvaste touwtas. Met een maximale capaciteit van ongeveer 2,5 liter kan er 30 meter CE4Y SlickLine, Petzl Radline of ander flexibel 6 mm touw in. Twee doorvoertules aan de onderkant, geschikt voor een buitenste touwlus.

  € 53,95
 • Gear Perspective sling voor touwtassen
  Gear Perspective sling voor touwtassen

  4 voet (1,2 m) sling voor touwtassen. Geschikt voor o.a. de volgende artikelen: Gear Perspective dubbele touwtas en Gear Perspective ECOPAK touwtas

  € 9,50
 • Gear Perspective dubbele touwtas
  Gear Perspective dubbele touwtas

  Originele dubbele touwtas. Gemaakt van hoogwaardige technische stoffen voor ongeëvenaarde duurzaamheid en prestaties voor hun gewicht. Gemaakt van ECOPAK. Verwijderbare flotatie. Polyvinyl gaas met hoge treksterkte.

  € 94,50
 • Gear Perspective ECOPAK touwtas
  Gear Perspective ECOPAK touwtas

  Minimaal ontwerp, kan tot 61 m touw van 8,3 mm bevatten.
  ECOPAK-stoffen zijn zeer slijtvast, houden vrijwel geen water vast en zijn zeer licht en toch sterk. Gemaakt van gerecycled polyester en recyclebaar na gebruik.

  € 94,50
 • AV Emergency bag
  AV Emergency bag

  Is een canyoning noodsituatie tas, die ongeveer 50 meter klein diameter touw kan bevatten. Twee interne singel lussen om het touw vast te maken. Een externe singel lus voor vastmaken van de tas. Sterke, verdubbelde naden.

  € 24,75
 • AV Water Grille BY-PASS (20L)
  AV Water Grille BY-PASS (20L)

  Is een touwtas of noodrugzak voor canyoning met dubbele opening. Rugzijde is gevoerd en gepolsterd. Twee banden aan de rugzijde, gemaakt van 25mm brede bandlus. Goede waterafvoer. Volume 20 l, voor ongeveer 60 meter touw.

  € 82,95
 • AV Water Grille BY-PASS PLUS (30L) PVC
  AV Water Grille BY-PASS PLUS (30L) PVC

  Is een touwtas of noodrugzak voor canyoning met dubbele opening. Twee banden aan de rugzijde, gemaakt van 25mm brede bandlus. Sluiting en handvat aan boven- en onderzijde met koord en koordstopper. Volume 30 l voor 100m van 10mm.

  € 89,95
 • AV Kit zak comfort 45 liter
  AV Kit zak comfort 45 liter

  Is een ruime transporttas voor speleologie, canyoning en werk op hoogte. Model met een bodem handvat, de ene kant handvat en een handvat voor het hijsen van de schede tussen de schouderbanden. Een verwijderbare riem.

  € 121,95
 • AV Kit zak comfort 55 liter
  AV Kit zak comfort 55 liter

  Is een ruime transporttas zeer geschikt voor speleologie, canyoning en werk op hoogte. Bodem met gestikte en beschermde naden, speciaal ontworpen voor het dragen van zware lasten. Schouderbanden en de riem opgevuld voor comfort.

  € 125,95
 • Axe Aventures Bagnolar 3.0 touwtas
  Axe Aventures Bagnolar 3.0 touwtas

  Lichte touwtas dankzij de mesh-structuur, perfect voor canyoning. Ideaal voor het opbergen van een kort reddingstouw. Capaciteit: 40m touw / Ø 10,5 mm of 120m / Ø 8 mm. Kan aan binnenkant van bovenkant van een tas worden gehangen.

  € 19,95
 • Beal Commande Bag
  Beal Commande Bag

  Is een gereedschapstas van 9 liter met een trekkoordsluiting, vervaardigd met een mesh-basis om het drogen te bevorderen. voor het dragen van klein gereedschap en bevestigingsmiddelen, koorden en touwen met klein volume. Inh: 9l.

  € 24,80
 • Beal Rope Out 4L
  Beal Rope Out 4L

  Touw draagtas voor canyoning, gletsjertochten en bergsport. Het maakt het mogelijk om snel touw te vieren en het kan worden gegooid in geval van een redding in een spleet. Taille draagsysteem. Voor één touw van 40m van 5-6 mm.

  € 31,21 € 29,95
 • Beal Rope Out 7L
  Beal Rope Out 7L

  Touw draagtas voor canyoning, gletsjertochten en bergsport. Het maakt het mogelijk om snel touw te vieren en het kan worden gegooid in geval van een redding in een spleet. Taille draagsysteem voor één touw van 40m en 60m van 5-6mm

  € 34,42 € 31,95
 • Beal Swing Kit
  Beal Swing Kit

  Dubbele opening touw zak voor canyoning. Een zijde kan worden gebruikt voor de ankerlijn, terwijl de andere kant kan worden gebruikt voor het touw om te dalen. Comfortabele gewatteerde rug. Verstelbare schouderbanden. Inh: 17 l.

  € 69,95
 • CT Azimut bag
  CT Azimut bag

  Is een middelgrote en gewicht trekzak, speciaal gemaakt voor korte grote wandelingen, voor meervoudige routes of voor het vervoeren van apparatuur. Bevestigingspunten voor accessoires Royaal volume van 25l, uitbreidbaar tot 35l.

  € 135,00
 • Landjoff Canyon Grille 30
  Landjoff Canyon Grille 30

  Is een comfortabel, drijvende tas, met een groot oppervlak duurzame PVC mesh voor een uitstekende waterafvoer. Met brede taille riem, gewatteerde rug en volledig afneembare schouderbanden. Koordrem sluiting. Twee interne D-ringen.

  € 54,95
 • Landjoff Canyon Grille 38
  Landjoff Canyon Grille 38

  Is een comfortabel, drijvende tas, met een groot oppervlak duurzame PVC mesh voor een uitstekende waterafvoer. Voor gebruik van twee touwen. brede taille riem, gewatteerde rug en schouderbanden. Twee interne D-ringen. Capacity 38l

  € 59,95
 • Canyoneering touwtas Korte afdaling
  Canyoneering touwtas Korte afdaling

  De canyoning specifieke touwtas "korte afdaling" is ontworpen om je touwen gemakkelijk te beheren, ongeacht de omstandigheden in de canyon. Drainage: goed gecoat open geweven gaas met messingsdichtingsringen. Heeft drijfvermogen.

  € 58,95
 • Petzl Yara Club 15
  Petzl Yara Club 15

  Is een canyoning-touwtas met een kleine capaciteit, ontworpen voor groepen. Het wordt gebruikt voor het vervoeren van een touw, voorkomt dat het in de war raakt. Efficiënte waterafvoeren met drijfvermogen, uitstekende duurzaamheid

  € 48,00 € 42,95
 • Petzl Yara GIDS 25L
  Petzl Yara GIDS 25L

  Een canyoning-touwtas met een gemiddelde capaciteit. Kan een touw vervoeren, voorkomen dat het in de war raakt met andere apparatuur en manoeuvres aan het anker of tijdens de installatie van een vaste lijn vergemakkelijken.

  € 65,00 € 57,50
 • Petzl KLIFF
  Petzl KLIFF

  Tas kan maximaal 100 meter touw vervoeren, evenals alle klimuitrusting die je nodig hebt, zoals je harnas, schoenen en klimset. De tas opent via de achterkant en zorgt ervoor dat je snel bij je spullen kunt. Inh: 36 liter.

  € 55,00 € 49,95
 • Professionele Canyon ZAINO KIT 23
  Professionele Canyon ZAINO KIT 23

  Een innovatieve rugzak en touwzak. De schouderbanden zijn niet vastgenaaid en kunnen daarom indien nodig worden verwijderd en vervangen zonder dat u een geheel nieuw pakket hoeft te kopen.

  € 65,00
 • Rodcle Bolsa Cuerda de Socorro V2
  Rodcle Bolsa Cuerda de Socorro V2

  Is een versterkte reddingstouwtas voor canyoning. Groot gaas over de voorkant zodat het water kan weglopen. Sluiting en handvat bovenop met koord en koordstopper. Inhoud 20 l, geschikt voor ongeveer 50 meter touw (9 mm).

  € 37,95
 • Rodcle Bolsa Rapida Sera
  Rodcle Bolsa Rapida Sera

  Emergency zak ("kit boule") voor canyoning en speleologie. Waterafvoer via een groot rooster langs de voorkant van de tas. Drijft zelfs met het touw er in. Kan worden bevestigd aan een harnas of op de rug dankzij afneembare banden

  € 75,00 € 67,50
 • Rodcle Divider Rope Bag 3540 H1
  Rodcle Divider Rope Bag 3540 H1

  Tas voor het scheiden van materiaal en touw in de RODCLE-rugzakken van 35 en 40 liter die toegang en gebruik vergemakkelijken. Het biedt ook snelle en gemakkelijke toegang tot de apparatuur die onderin je canyontas is opgeborgen!

  € 75,50 € 68,95
 • Rodcle Divider Rope Bag 4555 H1
  Rodcle Divider Rope Bag 4555 H1

  Tas voor het scheiden van materiaal en touw in de RODCLE-rugzakken van 45 en 55 liter. Hiermee kan je het touw comfortabel in de rugzak dragen, zodat het altijd klaar is voor de afdaling en het ook niet verstrikt raakt.

  € 84,75 € 78,95
 • Nieuw bij CanyonZone

  Rodcle Recuperacion 50
  Rodcle Recuperacion 50

  Drijvende tas met een terugtrek touw / pull cord van 50 meter (Cordyneema 50). Het wordt gebruikt voor het bergen van touwen bij het afdalen van canyons, speleologie of klimmen,

  € 77,50
 • Professione Canyon - KM Kit voor vaste touwinstallaties (hand rail)
  Professione Canyon - KM Kit voor vaste touwinstallaties (hand rail)

  Is een touwzak speciaal voor de installatie van vaste touwen. De opening is groot en stijf, als het sluitklittenband eenmaal is verwijderd, blijft het open, waardoor het touw gemakkelijker naar buiten kan.

  € 39,50
 • Professione Canyon - ELI Kit 15
  Professione Canyon - ELI Kit 15

  De nieuwe touwtas voor helikopterredding en bergredding. Veiligheid en effectiviteit bij touwbeheer. Je hebt altijd de twee touwuiteinden en het halve touw tegelijkertijd beschikbaar. Eenvoudige en effectieve sluiting.

  € 75,00
 • Imlay 3 mm Super Trekkoord-tas
  Imlay 3 mm Super Trekkoord-tas

  Dit is een tas voor Cordyneema-trekkoord en kan gemakkelijk 90 meter bevatten. Hoewel er een kleinere tas zou kunnen worden gemaakt, zou het behoorlijk moeilijk worden om deze op te vullen.

  € 37,50
 • Nieuw bij CanyonZone

  JAWS JET KIT 5L
  JAWS JET KIT 5L

  Compacte zelfwaterlozende tas met een inhoud van 5L of 40 m touw Ø 8,5 mm om aan het harnas te hangen dat bedoeld is voor het transporteren van touwen tijdens canyoning. Zeer lange levensduur en hoge slijtvastheid.

  € 49,90
 • Nieuw bij CanyonZone

  JAWS JET KIT12L
  JAWS JET KIT12L

  Lichtgewicht zelfwaterlozende zak met een inhoud van 12L of 70 m touw Ø 8,5 mm om aan het harnas te hangen voor het transporteren van touwen tijdens canyoning. perfect drijfvermogen en de heldere roodoranje JAWS-kleur.

  € 74,00
 • Nieuw bij CanyonZone

  JAWS JET KIT 22L
  JAWS JET KIT 22L

  Zelfwaterlozende rugzak met een inhoud van 22L of 130 m touw Ø 8,5 mm die ook aan het harnas kan worden vastgehaakt en bedoeld voor het vervoeren van touwen tijdens canyoningtochten. Perfect drijfvermogen en zicht

  € 110,00
 • Nieuw bij CanyonZone

  JAWS DOUBLE PASS 18L
  JAWS DOUBLE PASS 18L

  Drijvende zelfwaterlozende rugzak met dubbele ingangen en capaciteit van 18L of 115 m aan touw van Ø 8,5 mm dat ook aan het harnas kan worden gehaakt en bedoeld voor het vervoeren van touwen tijdens canyoningtochten.

  € 99,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel