Klim gerelateerd materiaal

 Klimmaterialen / outdoormateriaal hebben diverse toepassingsmogelijkhedenOok bedrijven met bijvoorbeeld een boomkroonpad, klim- en avonturenparken en boomverzorgingsbedrijven gebruiken uitrusting die bij canyoneering en / of speleologie worden gebruikt.
Canyoneers en speleologen zijn vaak multi-disciplinair in de buitensport en beoefenen zo ook rots-, sport-, traditioneel klimmen en alpinisme waarbij ander matariaal wenselijk kan zijn.

Hier zijn artikelen opgenomen die voor diverse buitensporten en bedrijven prima geschikt zijn. 

De artikelen zijn veelal "op aanvraag" beschibaar. Hou dus rekening met een iets langere levertijd.

Sorteer op
 • CT Click Up Plus
  CT Click Up Plus

  Is een innovatief handmatige remonderbreker. Voor binnen- en steile beklimmingen, kan het worden gebruikt met alle dynamische enkelvoudige touwen in het Ø-bereik van 8,5 tot 11 mm. Lichtgewicht en compact.

  € 79,95
 • Edelrid Ohm
  Edelrid Ohm

  Een innovatieve oplossing voor de problemen die klimmers met een significant gewichtsverschil hebben. Verhindert de toevoer en inname van het touw niet tijdens het klimmen en zekeren. Voor zowel gebruik in klimhallen als outdoor.

  € 125,00 € 99,95
 • Petzl Ange Finesse S
  Petzl Ange Finesse S

  Klimsetje met lichte innovatieve Ange snappers in lichtste uitvoering . Het Petzl MonoFill Keylock systeem combineert traditionele keylock sluiting (geen haakje, vloeiend inklikken, sterk) met eigenschappen van een draadsluiting.

  € 25,00 € 21,95
 • Petzl Grigri
  Petzl Grigri

  Zekeringsapparaat met nokondersteunde blokkering. Uitgerust met een ergonomische handgreep, die gemakkelijke bediening biedt voor een soepele en comfortabele afdaling voor de klimmer. Touwcompatibiliteit: enkeltouw van 8,5-11mm.

  € 90,00 € 81,95
 • Petzl Grigri Plus
  Petzl Grigri Plus

  Nieuwe zekerapparaat, biedt extra zekerheid met de anti-paniekfunctie. Zeer gecontroleerde afdaling door de compacte hendel die zorgt voor een soepele overgang tijdens de uitgave van het touw. Touwdiameters van 8,9 tot 11 mm.

  € 120,00 € 107,50
 • Speleo Ladder
  Speleo Ladder

  De Speleo / kabel ladder van Canyonzone is een smalle lichtgewicht (2,3 kg) ladder, ideaal als klimuitrusting of als uitdagende groepsactiviteit. Lichtgewicht aluminium treden. Totale lengte: 10 meter. Gewicht: 2,3 kg.

  € 179,95
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel