Karabiners en maillons

Sorteer op
 • CT Nimble Evo S
  CT Nimble Evo S

  Is een lichte aluminium karabijnhaak, heet gesmeed met ruime opening, ideaal voor intensief gebruik. Ergonomische vorm met grip op de rand voor een perfecte grip tijdens het gebruik. Uitstekende sterkte / gewicht-verhouding.

  € 10,95 € 9,75
 • DMM Alpha Trad Wiregate
  DMM Alpha Trad Wiregate

  De mooie heet gesmede ergonomische achterkant gecombineerd met de strakke neusdraadpoort om gemakkelijk te knippen, anti-haken snapper. Altijd te gebruiken, bij rotsklimmen, canyoning en speleologie en alles ertussen.

  € 13,00 € 9,00
 • AustriAlpin HMS MiniMi
  AustriAlpin HMS MiniMi

  Door kleine vorm uitermate geschikt voor dames en kinderen!
  Keylock-lock en lichte asymmetrische peervorm. Bijzonder geschikt voor halve mastworp zekering. Vrij-gefreesde sluiting van de MiniMi HMS reinigt de karabiner zich zelf.

  € 17,99 € 14,25
 • AustriAlpin HMS Rondo
  AustriAlpin HMS Rondo

  Is een karabiner met schroef, Keylock-lock en lichte asymmetrische peervorm. Bijzonder geschikt voor halve mastworp zekering. Door de vrij-gefreesde sluiting van de Rondo HMS reinigt de karabiner zichzelf bij open en dicht draaien

  € 18,75 € 14,50
 • CT Snappy SG
  CT Snappy SG

  HMS schroefkarabiner is perfect voor all-round gebruik. Hij biedt voldoende werkruimte voor decenders of andere karabiners, is prettig in gebruik. Lichtmetalen HMS karabiner met schroef en vrije keylock neus om haken te voorkomen

  € 14,00
 • Nieuw bij CanyonZone

  CT Concept TG
  CT Concept TG

  Is een HSL karabijnhaak met smeedijzeren lichtmetalen constructie en triplex draaigrendel. Aanbevolen voor gebruik met zekeringsapparaten; in canyoning werkt het perfect met Pirana, OKA, noMad-afdalers. Heeft catch-free nose.

  € 25,00
 • CT Concept WG
  CT Concept WG

  Is een heet gesmede lichte HMS karabiner met twistlock sluiting. uitermate geschikt voor canyoning. Prima te gebruiken als centrale karabiner voor de asymmetrische afdalers als een Pirana, OKA, noMad of ATK.

  € 25,00
 • Edelrid HMS Strike Slider
  Edelrid HMS Strike Slider

  Is een karabijnhaak met automatisch vergrendelingsmechanisme. Voor lichte canyoning te gebruiken in combinatie met uw afdaalapparaat, in de beveiligde canyonset en als uitrustingskarabiner. Karabijnhaak kan vrij bewegen in alle (b

  € 19,95
 • Edelrid HMS Strike Triple FG
  Edelrid HMS Strike Triple FG

  Is een geïntegreerde veerstang om te voorkomen dat hij draait. Voor canyoning werkt deze karabijnhaak perfect met een daler als de Giro, Hannibal, Pirana, OKA, CRITR2 of ATS om te fixeren. Heeft een keylock sluitsysteem.

  € 23,95 € 19,95
 • Edelrid Pure Slider
  Edelrid Pure Slider

  Pure karabiner met een sluitsysteem ideaal voor gebruik op de beveiligde canyonset of aan de leeflijn. Slide-gate mechanisme vergrendeling minimaliseert risico van accidentele opening van de poort. Easy-bediening (slide-gate).

  € 19,00 € 17,95
 • Edelrid Pure Slider Blauw
  Edelrid Pure Slider Blauw

  Pure karabiner met een sluitsysteem ideaal voor gebruik op de beveiligde canyonset of aan de leeflijn. Slide-gate mechanisme vergrendeling minimaliseert risico van accidentele opening van de poort. Easy-bediening(slide-gate).Blauw

  € 19,00 € 17,95
 • Edelrid Pure Slider Groen
  Edelrid Pure Slider Groen

  Pure karabiner met een sluitsysteem ideaal voor gebruik op de beveiligde canyonset of aan de leeflijn. Slide-gate mechanisme vergrendeling minimaliseert risico van accidentele opening van de poort. Easy-bediening(slide-gate).Groen

  € 19,00 € 17,95
 • Petzl Maillon Delta 8mm
  Petzl Maillon Delta 8mm

  Is een snelschakel in driehoekvorm in 8mm uitvoering. Wanneer het wordt gesloten met een sleutel, wordt het een semi-permanente ankerring. Materiaal: staal.

  € 8,40
 • Petzl Speedy
  Petzl Speedy

  Een snel te openen maillon/snelschakel gemaakt van lichtgewicht aluminium. Te openen in slechts vier slagen. Te gebruiken als weer mee te nemen ankerpunt voor vaste speleotouwen of als schakel voor je trapkoord aan stijgklem.

  € 13,00 € 11,99
 • Singing Rock Oval Staal
  Singing Rock Oval Staal

  Ovale stalen (zinc plated) schroefkarabiner voor speleologie, werk op hoogte en slacklinen. Ideaal voor katrollen, stijgklemmen en descendeurs en voorzien van uniek productie nummer.

  € 12,95
 • LACD 11kN materiaalcarabiner 80mm GRIJS
  LACD 11kN materiaalcarabiner 80mm GRIJS

  Is een karabijnhaak van materiaal, die kan dienen als een zeer sterke sleutelhanger met schroefdop of voor degenen die lichtgewicht grotten willen.

  € 7,50
 • LACD 5kN materiaalkarabiner schroef
  LACD 5kN materiaalkarabiner schroef

  Aluminium materiaalkarabiner met schroef van 65mm ook voor zwaarder gebruik in te zetten. Perfect om als materiaalkarabiner voor je persoonlijke kitzak in te zetten, voor je trapkoord.

  € 6,50 € 5,95
 • Petzl Vulcan Triact-Lock
  Petzl Vulcan Triact-Lock

  Speciaal ontworpen karabiner van solide staal voor intensief gebruik en 'zware' gebruiksomstandigheden. De asymmetrische vorm met grote capaciteit is ideaal voor het plaatsen van meerdere ankers.

  € 31,50 € 25,00
 • Petzl Oxan schroef 2017
  Petzl Oxan schroef 2017

  Ovale karabiner in staal aangepast aan moeilijke gebruiksomstandigheden. Keylock systeem om ongewenst vasthaken karabiner te vermijden tijdens de handelingen
  Rode indicator is zichtbaar wanneer de karabiner niet vergrendeld is.

  € 12,00
 • Petzl Oxan Triact Lock
  Petzl Oxan Triact Lock

  Ovale stalen triact-lock karabijnhaak. Staal aangepast aan moeilijke omstandigheden. Keylock-systeem om ongewenst vasthaken van de karabijnhaak tijdens operaties te voorkomen.

  € 15,60

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel