Nieuwsbrief 2 - 2018 van CanyonZone.com

Nieuwsbrief 2 - 2018 van CanyonZone.com
Verandering mailadres info@canyonstore.nl naar info@canyonzone.com
Beste canyoneer,  beste speleo,

Het jaar 2018 loopt langzaam ten einde en de feestdagen staan voor de deur. Begin volgend jaar ontvang je de nieuwsbrief waarin je kan wegdromen van prachtige reisreportages en inspiratie opdoen voor nieuw avontuur. 

Wij wensen je alvast prettige feestdagen en een avontuurlijk 2019!

Naamsverandering shop - april / juni 2018

Een bewogen jaar is bijna ten einde. Een jaar waar hard is gewerkt aan de omzetting van de naam van het "oudeCanyonStore.nl naar het "nieuweCanyonZone.com is vlak voor afgelopen zomer afgerond.

Hierbij is de mailing voor de omzetting van de shop niet helemaal vlekkeloos verlopen. Bij deze de vraag om je contact in je mailbox na te kijken. Het oude mailadres info@canyonstore.nl wordt niet meer gebruikt door ons en krijg je geen antwoord meer op door Gertjan. Verwijder info@canyonstore.nl uit je contacten en verander deze naar:


                                                                  info@canyonzone.comZo heb je het juiste mailadres om in contact te blijven met Gertjan van CanyonZone.

Voor openingstijden zie hiervoor op de website van CanyonZone.com. Buiten deze openingstijden is per mail of telefonisch een afspraak te maken via Gertjan - CanyonZone.com zelf.

Afspraak maken?

Je kunt mij bereiken op 06-2023 7357 voor het maken van een afspraak, dan kijken we samen wanneer je langskomt. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook (gertjan@canyonzone.com).

Fijne jaarswisseling!
 

Tot zover de tweede nieuwsbrief, binnenkort meer nieuws vanuit CanyonZone.com o.a. over nieuwe materiaal voor 2019, tips&tricks, huren van canyoningmateriaal en meer.

 

Facebook
Facebook
Email
Email
Website
Website
Instagram
Instagram
Copyright © *2018* *Vertical Adventure*, All rights reserved.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel